26 November 2013

Virtual Piano - Piano Alam Maya

Salam readers :)

Dah lama tak update blog ni. Hari ni aq nak cerita pasal Virtual Piano. Rasanya semua orang dah tau kot pasal virtual piano ni. Kalau x cukup bajet nak beli piano or keyboard, korang bolehla main piano online ni. Senang je, xyah download pun. Just click website virtualpiano.net. Kat sini korang boleh explore sendiri bakat korang. Boleh gak kalau nak record apa yang korang main n lagi satu sheet music lagu2 famous pun ada based on huruf kat laptop korang. So pasni taula main virtual piano ni. Aq pun ada la buat cover lagu guna website ni. Enjoy! 


Tetap Menantimu by Nomad


Uh Dduk Ha Jyo - OST Tree In Heaven


Hanya Aku by Hyper Act

22 July 2013

Nur Itu Cahaya


Selamat Hari Lahir Nur Ainina Rasidan. Sorry lambat wat entry :) Sekarang dah 22 tahun. Nanti kawen jangan lupa jemput :p Selamat berpraktikal nanti kat Brunei. Hati-hati kat tempat orang. Buat kerja elok2. Brunei pun best gak macam2 ada. Sambil tu boleh jalan2 sekali ye dak :) Selamat berpuasa gak ye dalam bulan ramadhan ni. Goodluck tgk result 3 Ogos nnt. Kalau dapat dekan jangan lupa belanja.

Selamat Hari Lahir & Selamat Hari Raya Aidilfitri :)



Happy Birthday!