04 September 2010

~ BALIK KAMPUNG ~

Yay! harini hari sabtu 4/9..so arini saya balik kg.. kat sini da ramai yang balik, so sunyi jela,, x macam selalu. So petang ni naik transnasional turun teluk intan. Serious x sabar nak sampai rumah, pastu leh cuti2 2 minggu. Sebenarnya dapat cuti 3 minggu tapi yang lagi seminggu tu wat stok untuk study. Ye r pas cuti tu terus final exam kan,,mana sempat nak puasa lagi, nak raya lagi, nak jalan2 lagi.^^) Raya pn next week je kan, rasanya nak beli2 barang lagi kot. haha. Tahun ni satu family satu tema, so tema raya taun ni warna kuning untuk first day raya. Untuk second day raya plak my family cakap tema warna ungu. So semua baju2 raya sudah di settlekan. ( ye kot )..

Tahun ni pun cam biasa family dapat tempahan popia. Banyak gak r, masa cuti aritu pn tolong family wat popia tu. Ye r aritu pn dah dapat tempahan 50 kilo masa first day puasa.^^) Yang penting masyuk,he3. Tahun ni raya first time raya ngn abang ipar sebab akak baru kahwin tahun ni.muahaha^^) leh r pow duit raya. Tapi raya ni xleh r happy2 sangat nnt lupa plak nak study sikit2 kan. Nasib baik exam tu tiga hari je. Pastu leh r lepak2 cuti lagi 3 bulan.Itu best. Then terus sambung degree. Hope dapat r sambung terus pas  ni.^^),,yang penting petang ni balik umah.~cuti~

p/s : x sabar nak g yan pas raya!


2 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

nak p yan bila?

GKSB punya kampung tu...

hehe

hqfizulhqkim said...

GKSB : awal bulan sepuluh ni.^^)