01 October 2010

~G R A N D . D I N N E R ~

28th September 2010.

Sungai Petani Inn.

8.00p.m-11.00p.m

Serious, dah lama tunggu dinner ni. Akhirnya dapat gak pergi dinner prelaw untuk kali terakhir before balik selangor. Alhamdulillah semuanya berjalan lancar ( kot. ) So, serius happy n enjoy malam tu. Makanan pun boleh tahan. Nasib baik r table untuk malam tu kita yang pilih sendiri, so dapat r dok ngn geng together-gether. Dinner ni dah lama dah committee rancang n uruskan, siap ada red carpet lagi, lucky draw, performance, award n macam2 lagi lah. Best sangat malam tu coz dapat tgk mereka2 ni bergaya sakan, macam2 fesyen ada sampai ada award untuk mereka2 yang unique. Sangat unique.^^). So susah kan nak describe by wordSs..jom tgk piXs grand dinner tu. (^_~)



~ table no.18~



~ Ghazi, Ama, Fakurul, Hakim, Qila n hqfizulhqkim.



~ foodSs~







































Actually banyak lagi piXx yang ada tapi nanti panjang sangat la plak entry ni kan. Lupa plak nak cakap, tema dinner ni Glitter Aidilfitri lagipun kita still dalam bulan syawal kan. So sambut Aidilfitri skali r^^). Anyway tengSs wat semua for this dinner. TengSs utk pakcik Amir yang bawak kami g SP Inn. Lagi satu, saya dapat lucky draw, bertuah r gak kan even dapat keychain je. He3.

6 comments:

NAJ HEBAT said...

lapar. apsal raya tahun ni aku tak di ajak ke mana2 grand dinner? sedih. busy sgt. aku kan prime minister... la~La~la

hqfizulhqkim said...

Naj Hebat : tunggu jadi prime minister dulu lah.haha^^)

hakimfaridzul said...

gambar yang last sekali tu aku like la!

hahahahaha

hqfizulhqkim said...

hakimfaridzul: like like giler2! ^^)

qilamahadi said...

rindu kau pijol
yg baik
a good secret keeper
:)

hqfizulhqkim said...

qilamahadi : rindu anda juga qila!