03 January 2011

Alma Mater




Arini 3 Januari 2011. Hari pertama bagi student2 mula bersekolah bagi penggal pertama 2011. Selamat merasai nikmat bersekolah bagi student2 darjah satu. :) Jangan nanges2 k. Masa aq skola rendah dulu pn byk gak tgk budak2 nanges. :( After meninggalkan zaman sekolah rendah n menengah baru rasa yg zaman skolah lah paling best kot. :) kat skolah leh wat macam2. Join byk pertandingan. Baik ngn kawan2. So, enjoy2 lah kat skolah b4 korang2 semua masuk alam universiti. Studylah eloq2,besok2 nak kerja, besok2 dapat duit, jangan lupa mak ayah. Satu benda best bila kembali ke sekolah ni kan, mesti nak beli benda baru kan3. Baju baru, kasut baru, beg baru..semualah nak baru. Tapi xdelah sampai melebihi keperluan plak kan. :) So, nak baru tu boleh tapi jangan ikut kan kehendak sangat.

Bagi student yg baru amek spm and stpm, happy holidays!! korang memang ada byk masa utk cuti. Lagi2 after berita yg mengatakan pengambilan pelajar start bulan september. So memang ada byk masa n lagi bagus kalau korang keje ke time cuti2 ni, or korang amek lesen memandu. :) Hope korang readylah pastu untuk masuk universiti. :) So enjoy setiap waktu yg korang ada. Enjoy your study.

Study tu sebenarnya best!

6 comments:

Nadzirah said...

Study memang sangat best kalau kita pandai strategi belajar tuh betul. hehe.

zaman sekolah rendah paling best. sebab masa tuh takde sape boleh lawan aku. asek no satu je. teehee.. masuk sekolah menengah, hancus !

hqfizulhqkim said...

he3. :) like3

amirah said...

aku suka ayat last

hqfizulhqkim said...

study tu sebenarnya best! he3

sicomot-comel said...

yupp..study mmg best..
terbukti bile mmg nak mati kebosanan cuti after spm neyh..huhuhu

anyway,kmu ni umur bpe yek?

hqfizulhqkim said...

memangla.sampai x tau nak watpa.he3.sy 20.:)