22 January 2011

DuaPuluhSatuJanuari



TengSs. TengSs. TengSs. lots of tengSs pada semua yang dah wish birthday arini!! :) sangat best sebab byk notification kat facebo0k.haha. xpenah byk b4 dis. bhahaha. :) X sedar pn sekarang dah 20!!! serius 20 tahun. Rasa macam baru hidup kat muka bumi ciptaan tuhan ni. haha :) Thankz korangkorangkorang sebab ingat besday saya! InsyaAllah nnt besday korang pasti dpt wish baik punya! huhu. Kalau nak sebut satusatu nama cam panjang la plak entry ni kan.he3. Anyway tima kasih x terhingga wat blogger yg wat entry spesel utk besday hqfizulhqkim. Terharu beb ngn entry korang.Kalau nak baca leh click kat bawah ni :


ITS YOUR DAY



Lots of love and tengSs to Cik Ain!! :) tengSs for that wonderful wish. TengSs for that wonderful besday entry. Best r bangun2 pagi je tgk ada adiah dalam beg. Ingatkan posmen mana r yg anta mlm2 kat bilik.he3. Tima kasih sangat2 bagi adiah kat hqfizulhqkim. Jangan risau kami akan simpan kad tu :) Do take care yourself. Jangan tension sangat ngn study k :) 

Tima kasih wat entry ni 

HaPpY BiThDaY 20th ~ SAYANG




4 comments:

ainina rasidan said...

hehe.. most welcome..tq bg cow itu,, kami dah ada nama baik punya.. hehe.. tahun dpan hadiah depan rumah haha.. anda sudah smkin tua haha.. admit benda itu hehe..

Lelaki Ini said...

hepi bufday...
selmat hari lahir..
smoga pnjg umoq
morah rezeki!

DoRaEmoN LuRvE said...

owh.. happy birthday to u.. sory kalau lmbat wish... hehe

hqfizulhqkim said...

tengSs korang wish!! :)