17 January 2011

Fuhh..



Hari ni first day g kelas kat fakulti law. After buat appeal aritu, alhamdulillah saya diterima sebagai pelajar fakulti undang2. :) So pagi td blaja subjek Malaysia Legal System. Lecturer boleh tahan r, tapi kitorang blaja without slide or any notes by lecturer. So kena r dengar apa yg dia cakap based on textbook. Kalau xda texbook susah kot.After that kuar ngn fakurul n yana mkn kat Kayu Nasi Kandar. Sedap gak r coz masa tu memang lapar kan. Then tghari plak blaja Mandarin. Subjek ni student boleh pilih bahasa apa yg diorang nak blaja. Then saya pilih bahasa Mandarin coz b4 this dah 4 tahun blaja Mandarin kat sekolah. Untuk sem ni blaja basic2 je kot. Tapi td memang best r coz blaja certain words and numbers. :)

.fakulti law.pinjam kat google.

After abes klas je saya ngn Fakurul n Yana g jalan2 kat bookfair and PC Fair. Memang best. Siap ada lelong2 lagi. Even hall tu kecik je, barang2 boleh tahan banyak r. Siap ada jual dvd citer korea lagi. So mari borong 2 set dvd dengan harga RM50 sahaja. Boleh tahan murah. Rasanya kalau kat luar, 1 set dvd tu dah RM 40 kot. :) Pastu g jalan2 kat bazar tepi hall then tggu bas nak balik kolej. Kalau korang x g lagi PC fair ni ajak r member pegi, x rugi pn. Tapi khas untuk student UiTM je la. :) Thankz to Yana n Fakurul.



7 comments:

liana'azmi said...

yeahhhhh!
tour seluruh UiTM ;')
hebat lah kite!

cik fara said...

ye laa x ajak ktorng pn g pc fair
:(
touching arh!
:P

hqfizulhqkim said...

Yana : Penat jalan tapi best! :)

Fara : Nnt kita g sama2 ek. :)

CT said...

Good luck

ainina rasidan said...

wahhh.. pc fair :)

hqfizulhqkim said...

CT : thankz :)

Nina : PCFair, bolehla :)

Anonymous said...

good luck pijol
:)