13 March 2011

Erk..ini hobi ke?

Salam pagi ahad readers,,x penah2 nak update seawal pagi camni, ari ahad plak tu. Semalam tido awal giler kot. Budak2 pn ramai yang balik kampung, aku je yang x balik coz ada kawad plak pagi semalam. Last week dah r aku x datang kawad kan coz ada modul kat fakulti. Banyak gak r yang tertinggal, time kawad je hancur r kan, nasib baik komander x emo sangat. :)(: Start last two weeks, aq da boleh training untuk instrument coz aku kan join brassband. So 1 jam kawad, lagi 1 jam untuk training instrument. Best giler kot. :) Lately kan aq memang suka giler tgk pix2 from Flickr or Fotopages, lagi2 gambar kahwin from DSLR. Sangat cantik n style kot. Rasa best plak tgk pix2 kahwin ni. So antara yang best from fotokahwin.com, Rashdi Amin, tintacreative n byk lagi lah. Gambar2 memang style habis n sangat kretif. So bila da boring on9 kan, aku selalu r lepak2 kat website2 ni tgk pix2 kahwin. Macam2 set kahwin dah aku tgk. Macam2 tempat diorang pegi untuk shoot that best moment kan. Ade kat tepi pantai, ada kat broga hill, ada kat tepi hutan kot n paling cantik kat lalang-lalang ditiup angin.haha. :) So, kalau korang nak tgk pix2 ni leh r click kat link website yang aku mention tadi. By the way, diorang pun ada anjurkan seminar untuk jurufoto perkahwinan.











5 comments:

ainina rasidan said...

hobi baru ke awakk.. haha

KuNanGKuNanG said...

tgok foto kawin xpe arr..jgn dah gatai nak kawin sudah...he3

hqfizulhqkim said...

erk..ini hobi ke?
huhu :)
saje2 je tgk2. cantik2 pix diorang. :)

ainina rasidan said...

hahaha..like2 commnt kak long haha

hqfizulhqkim said...

like t0o. :) huhu