03 March 2011

Jom Dapatkan Tshirt Fizo Omar Fan!!!

Jom dapatkan Tshirt Fizo Omar Fan sekarang!! Bagi mereka yang meminati aktor Fizo Omar, korang boleh dapatkan Tshirt Fizo Omar Fan kat website Fizo Omar. Ada Tshirt untuk lelaki dan juga untuk perempuan. So, korang x perlu risau lah. Design plak nampak cool n smart :) Cara nak beli plak memang mudah dan senang. Just  lengkapkan borang dan hantar. :)


.klik untuk lebih informasi.

Sambil tu korang leh explore website ni, ada biodata Fizo, achievement sepanjang hidup beliau dari zaman persekolahan sampai lah karier beliau sekarang dan banyak lagi lah. Korang pun boleh register untuk jadi fan Fizo Omar kat website ni.





So,tunggu apa lagi cepat dapatkan Tshirt FanClub Fizo Omar!!



3 comments:

Mohamadazhan hjDesa said...

salam,

cantiknya blog dia,terbaik lah!

KuNanGKuNanG said...

menarik ni...mesti join...

hqfizulhqkim said...

:)(: