10 April 2011

Bosan~

Bosan sungguh hari ni. Ingat nak balik this week, tapi assignment plak tak siap lagi. Lecture ngn kelas tinggal seminggu je lagi, so kena la siapkan n anta semua kerja. Nasib baik dah ada yang siap. Esok ada test mandarin plak ngn kuiz constitutional law. ish3. nasib baik boleh bukak buku. So, sekarang ada kat library, cadang nak study la kan. Tapi, baca2 macam x masuk je.ish3. :( Bosan sungguh~ 



p/s : citer Cun best x?

8 comments:

areteacar said...

MEMANG BOSAN =.='

|CIK TIKAH|

hqfizulhqkim said...

ciktikah : huhu =.='

kira kekuri said...

caehh,aq pown xda perasaan skrg ni,pdahal xm da nak dekat=.='

hqfizulhqkim said...

kirakekuri: tula pasal.exam tinggal bape ari je lagi. =.='

Qamarul said...

study bro.. kalau bosan g laa enjoy jap.. pastu dah sronok sambung lik study. nti habes blaja nti bosan kerja plak.. haha.. bosan ada dimana2.. keyhhh.. enjoy kan jekk life tue..

Qamarul said...

study bro.. kalau bosan g laa enjoy jap.. pastu dah sronok sambung lik study. nti habes blaja nti bosan kerja plak.. haha.. bosan ada dimana2.. keyhhh.. enjoy kan jekk life tue..

Mohamadazhan hjDesa said...

sampai tahap bosan kepala mengantuk sahaja.haha

hqfizulhqkim said...

qamarul : betol3.setuju :)

azhan : haha.ngantuk~