22 April 2011

~Final exam~

Dear readers,,


Final exam dah pn bermula hari ni. Serius cuak nak jawab exam coz study pn tak khatam lagi. Ish3. Untuk sem ni, aq ada 5 final paper. So lima hari je ada exam. Jadual pn okay2 gak coz gap ada dalam sehari dua. Sempat gak rasanya nak revise balik b4 next paper. So pagi td aq jawab paper tort. Memang semua orang tak expect soalan macam tu yang keluar. Memang bagi aq susah giler. Kalau orang lain tak tau la plak kan. Masa jawab plak dalam 3 jam tapi itupun tak cukup lagi nak siapkan jawapan. Risau giler kot. :( So paper tort berlalu macam tu je dengan rasa frust giler~ Harap paper2 lepas ni dah x macam ni.huu..


So, aq nak gak bagi korang tgk jadual exam aq : 

21/4 : Tort

23/4 : Contract

26/4 : Constitutional Law

29/4 : Tamadun Islam

3/5 : Malaysia n legal System

4,5,6 / 5 : Shopping, karaoke, movie, online, start cuti.

Haa,,yang bawah skali tu xde r masuk examnya. tak sabar nak abes exam nak balik umah nak cuti. Pagi tadi b4 exam muka semua cam tension je. Semua baca notes kot kat luar exam hall. Then ada satu kejadian x diduga, one of my friends kena serang sawan. Maybe dia tension sangat kot. Masa tu tinggal lagi setengah jam je lagi b4 masuk exam hall. Kesian kat dia x dapat amek exam. b4 ni dengar cerita dari kawan2 je pasal student2 yang tension masa exam.huu~ Hope semua okay2 lepas ni. :) Wish me luck 4 my next paper. Tak nak repeat lagi nx sem.



10 comments:

ainina rasidan said...

good luck en.hafizul hakim :) chayok2.. :) <3

hqfizulhqkim said...

ainina : tengSs! :) u to0.

KuNanGKuNanG said...

good luck...smoga smuanya berjalan lancar

hqfizulhqkim said...

kunang2 : timakaseh :) InsyaAllah.

Myra Jay said...

Gud Luck exam.. Samala kita ada exam jugak :)

Biey said...

gud lak !!

Jom terjah Entri baru !!
AWAS : Bahana Lagu Terbaru Lady Gaga !!

SyedGraphiX said...

gudluck bro! :D

hqfizulhqkim said...

myra : go0dluck sama anda :)

biey : tengSs. tq datang :)

Syed : timakaseh :)

Qamarul said...

wakaka wer yg last tupun masuk gak laa..
haha kena fokus tue!!!.. hahaha

hqfizulhqkim said...

qamarul : itu udah mesti.haha :)