11 April 2011

Mandarin Short Film

Dear readers,


Salam hari Isnin, Monday blues kah? hari Isnin je mesti malas nak wat keje kan coz baru pas weekend. Student macam aq plak mesti malas giler nak pakai formal kan dengan kemeja bagai. :) So last weekend memang agak enjoy even ada part2 yang boring kan. Last weekend, group aq berjaya wat satu short film dalam bahasa mandarin. Best giler shooting mandarin wo0. Thankz to twinklelilis and Lynn. Special thankz to Fakrul coz jadi cameraman kitorang even dia pn kena wat short film dia jugak. Short film ni sebenarnya projek untuk subjek mandarin ni. So semua student kena wat short film mereka. So petang ni last test for mandarin i.e listening test. Aq start blaja bahasa mandarin ni dari sekolah menengah lagi. Masa mula-mula nak belajar mandarin ni memang teruja la kan. So, masing2 compete masa final exam. Exam mandarin plak x susah sangat, x senang sangat. Yang penting kena faham la apa soalan tu nak. Kalau tak memang tak boleh jawab la kan. :) Then time degree ni pun wajib amek subjek bahasa ketiga, so aq teruskan dengan subjek bahasa mandarin.


~cover~

Ni plak lagu mandarin yang aq suka : 

4 comments:

~nadyahoney~ said...

singgah untuk GEGAR...!!!!:-)

hqfizulhqkim said...

nadya : tengSs datang gegar sini :)

missdora said...

haaa ! time degree pon ada mandarin gak kee..? ingatkan time diplomaa je.. :p

hqfizulhqkim said...

missdora : he3.ada2. :)