21 July 2011

Hii Si Gadis!! saengil chukha hamnida!!!

" saeng-il chu-ka ham-ni-da
saeng-il chu-ka ham-ni-da
ji-gu-e-seo u-ju-e-seo
je-il sa-rang-ham-ni-da "

Selamat Ulangtahun Kelahiran si Gadis! Cepat kan masa berlalu. Sedar x sedar da 20 tahun awak survive kat bumi.ngenge :) Ingat tak masa kecik2 dulu awak nanges2.awak kan takut nak naik escalator.haha. Tapi itu dulu, sekarang awak wanita bekerjaya.he3. Sekarang dah bukan teenager lagi coz dah x eigh"teen",,ninth"teen" tapi twenty. Sweet twenty! May Allah bless you in whatever you do. Hope this year will bring you lots of happiness in your life. :) La tahzan~ Jangan bersedih selalu. Maaf xda apa yang special, tiada apa surprise untuk si gadis. Again, happy birthday!! Have a blast dear!!



Saya ta pandai nyanyi tapi saya da upah kanak-kanak ribena ni nyanyi utk awak :)


~Saranghaeyo~

2 comments:

ainina rasidan said...

hohoho.. entry ni untuk kita lahh.. btw thanks awak.. saya main2 je hari tu :)

hafizulhakim said...

sama2.ihih :)