19 July 2011

Pemenang ..Pangkor Giveaway..!!!

Dear readers,,


Mesti korang dah tertunggu-tunggu sapa pemenang Pangkor Giveaway :)  Pemenang dipilih dengan menggunakan RANDOM.ORG . Before that saya dan blogger kunangkunang mengucapkan jutaan terima kasih kat peserta-peserta yang sudi join giveaway kitorang ni. InsyaAllah akan ada lagi contest dan giveaway nanti. So jom tengok sapa blogger-blogger yang bertuah tu. Tahniah!!!!




1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Tahniah diucapkan kepada semua pemenang! Sila hantarkan nama penuh dan alamat anda ke email saya di hafizulhakim17@yahoo.com. Pada yang kurang bernasib baik, tunggu giveaway dan contest yang seterusnya nanti dari kami :)




9 comments:

KuNanGKuNanG said...

akhirnye....he3..

bombay said...

nyesal aku xjoin wey..haha

hafizulhakim said...

along : he3.nnt wat giveaway lagi :)

bombay : nx time join.he3 :)

lilypelangi said...

terima kasih :)

hafizulhakim said...

lily : sama2

kakngah said...

tahniah pd semua yg menang....

Qamaruls said...

ini judi nie.. wakakaka

hafizulhakim said...

kakngah : :)

qamaruls : ngeng.haha.ini cabutan bertuah la.

jijahpages said...

wah2...tahniah pd pemenang..jijah da antar details kat mail k..