18 August 2011

Alhamdulillah da lulus..


Salam korang,, amacam puasa? Sedar tak sedar tinggal 12 hari je lagi nak raya. Yeah! x sabar nak beraya even da x dapat duit raya kan. Alhamdulillah dalam bulan puasa ni sy berjaya dapatkan lesen motor. Dahla belajar masa bulan puasa, panas + penat woo.. Then pagi tadi baru test JPJ dan dah lulus. Seramai 130 orang calon amek test pagi tadi. Kalau time cuti sekolah lagi ramai yang amek. Yeah! puas hati betul. :) Pasni boleh la bawak motor ngan keta. Lesen keta da dapat 2 tahun lepas. Mesti korang fikir, terbalik plak amek lesen keta dulu.he3. Apa2pun da dapat dua2 lesen. Alhamdulillah :)



Pasni boleh r drive ni :)

10 comments:

Mohammed Faizal said...

kalau polis/jpj tahan lekatkan lesen memandu kat muka dieorg

Atiqah Sa'ahiry said...

tahniah..kita lak dah pass lesen kete..

hafizulhakim said...

faizal : haha.cadangan bagus :)

atiqah : tahniah juge :)

Cik tikah said...

tahniah jugak! hati2 bawa motor taw..

Orang biasa said...

wahhh... thniah!!! :) pas ni nak amik lesen apa plak?? heheh

hafizulhakim said...

cik tikah : thankz :) rempit yuk.he3

orang biasa : timakasih. pasni lesen terbang pulak.hoho :)

amir aizat said...

tahnioh lerr..hehe

ayanuts said...

wahhh tahniah..tahniah :)

hafizulhakim said...

amir aizat : thankz lerr..he3

ayanuts : timakasih timakasih :)

ArELeEz said...

berkat bln ramadhan katanya.. congrats! bwk moto secara b'hemah, ye! ;)