08 August 2011

First Kad Raya 2011- Thankz EqbalZack

Dear readers,


Selamat berpuasa semua. Dah masuk hari kelapan kita berpuasa, sekejap je dah seminggu kan. Semalam dpt pergi bazar ramadan kat Sungai Besar, Selangor. Best gak bazar tu, panjang giler n banyak betul juadah dari kuihmuih, macam2 air, lemang, ayam golek dan banyak2 lagi.he3. Rasanya dah lama tak dapat kad raya kan. Masa sekolah rendah dulu adala juga dapat dari kawan2. Sejak ada internet,email,mms n sms ni kad raya cam dah tak sefamous dulu. Sekarang semua guna teknologi lagi cepat katanya. Tapi lagi best rasanya kalau kita kekalkan budaya kirim2 kad raya ni, betul tak?




Terima kasih blogger EqbalZack sebab kirim kad raya. Ini kad raya yang pertama untuk tahun ni. Tahun lepas memang tak dapat kad raya langsung.haha. Ingatkan sape r yang bagi kad raya ni. Tengok2 siap ada cop lagi.he3. Thankz again bro :)




p/s : Jom meriahkan raya tahun ni ngn kiriman kad raya anda buat teman2 dan sahabat :)



10 comments:

hakimfaridzul said...

kau x nak bg aku kad raya ke??? hahahahahaha

hafizulhakim said...

hakim : he3.nnt bg tangan ke tangan ek. :)

KuNanGKuNanG said...

cpt join segmen along.mane tau leh dapat kt raya lg..jimat stam alog sbb leh bg by hand.hahaha

misz sheyla said...

xingat bila zaman last dpt kad raya

eqbalzack said...

salam,
alhamdulillah...ada seratus lebih RA abg eq poskan kad raya utk blogger. abg eq cuma sign je. semua urusan RA abg eq buatkan...
selamat berpuasa bro.!

anonymous said...

waaa jelousnya!! last aku dpt kad raya pun form3.. haissshh

hafizulhakim said...

along : he3.nnt adik promote.

misz sheyla : dulu2 famousla kad raya.huhu

eqbalzack : selamat berpuasa juga.timakasih kasi kad raya.he3

encik anon : jeles tak?he3. nnt ada r sampai kad raya tu :)

syafiq yazid said...

salam. x de juallah. saya beli clarinet kat kedai alat muzik. nape x try pg kedai je?

miss Tira said...

da lme xpos kad raya..hihi

hafizulhakim said...

syafiq : oh,xpa2 saja tya. nak cari yg 2ndhand je.

miss Tira : sy pn da lama x kasi kad raya. Dapat kad raya memang tak ler..he3.