15 August 2011

Misi Ramadhan - Popia II

Salam semua,


Happy Monday! Camne ngan puasa korang? Hope tahun ni lebih baik dari tahun2 lepas kan. Hari ini diteruskan lagi dengan misi Ramadhan.he3. Sapa2 yg xtau apa tu misi Ramadhan, boleh klik sini. Lepas sahur tadi sy dah tak tido balik, terus goreng popia tolong mak. Memandangkan kita dah masuk fasa kedua bulan ramadan, tinggal 15 hari je lagi kan before raya, kerja goreng menggoreng lah pulak sekarang nih. Weekend ni dah ada yang nak datang amek, so kena siapkan cepat2. :) Yang masih belum buat pun ada lagi 10 pack. So hari ni kena buat lagi. Semalam pun ada orang tambah tempahan. Alhamdulillah tahun ni dapat tempahan lebih sikit dari tahun2 lepas.


~Before goreng~



~ After goreng ~

InsyaAllah hari ni nak siapkan lagi. Hari khamis ni saya ada test lesen. Wish me luck :)


~ Yummy2 :) ~

8 comments:

ainina rasidan said...

:0 popia sedap2 :) best of luck khamis ni.. Vroooommmm

hafizulhakim said...

nina : thankz. sedap2 :)

KuNanGKuNanG said...

mase anda sedang dalam sesi goreng menggorang ni, sy pun ada kat situ.he3...g.luck ye tuk test lesen ..

hafizulhakim said...

along : he3.timakasih :)

ShafiqHashim said...

Sedapnyaaa...lapor Plk..Nasib Baik Puasa..

cik fara said...

pjol nnt bwk la shah alam sikit
nk tryyy jugak!
:)

mr.oren said...

pergghhh...sedap2.nyam2..tergoda aku.
hahahah

hafizulhakim said...

shafiq : puasapuasa.haha.

fara : InsyaAllah nnt :)

oren : tergoda ka? sedap2.hoho