11 August 2011

Thankz Ben Ashaari & Mat Gebu :)

Dear readers,,


Amacam hari-hari korang bulan puasa ni? Dah masuk hari kesebelas umat Islam berpuasa. Hari ni saya ngn family da siapkan 1440 batang popia mini. Macam biasalah kena siapkan tempahan raya. Hari ni happy sikit coz td encik posmen dtg umah. Yeah! Baju Kelab Blogger Ben Ashaari dah selamat pn sampai kat tangan saya. Thankz bro Ben Ashaari! Dah lama tunggu baju ni, tak sabar nak tgk. :) dah try pun td, nasib baik okay. Bagi korang yang tak sempat tempah jangan risau coz pas raya ni ada lagi, siap dengan design baru. Best3!!





Thankz juga buat Mat Gebu coz dengan resepi kat website beliau saya ngan akak berjaya masak Daging Goreng Ala "Kaprau". Resepi ni simple sangat dan sesuai untuk orang bujang yang nak try2 masak. Best kalau dapat makan masakan sendiri. Barula puas hati! :) 



p/s : Thankz again bro Ben AshaariMat Gebu !!


17 comments:

ainina rasidan said...

hoho..dapat baju lah die.. :)
sedap ngat aih masak :)

bombay said...

wey cam mane ko order boleh lepas?aku emel org tu xreply pon..

hafizulhakim said...

nina : yay! dpt baju.he3. best masak2 :)

bombay : lambat sikit tu. aq pn lambat cikit aritu.nnt2 mesti dia ada contact ko.he3.

PeRmAtA bIrU said...

eh, cun la baju tu.. ish.. ngah pk, nak tempah ke tak nak erk??? huhu...

hafizulhakim said...

permata biru : jom r tempah.he3

CT said...

aisehhh...x tau pun ada baju2 ni...ttinggal ketapi ke akk ni...hihihi

yusuf Laili said...

Salam kenal;
cantik baju tu warna itam pula tu..klu member bolej gak order satu..

hafizulhakim said...

CT : ada aritu bro ben wat entry utk sape2 yg nak tempah.xpa2 pas raya boleh tempah lagi. :)

yusuf laili : cantik2.jom r tempah pas raya nnt :)

Fahz said...

cantekk baju broo.tapi perkataan "gua" tak sesuaii lak tuk aku nie..leh request ker masa tempah?kalau leh nak tempah gak arr.:)) selamat bersahur pagi nanti ye..

Abdul Farique said...

jelesnya .. saya pun nak jugak :(

hafizulhakim said...

fahz : xtau r leh request ke x.nnt leh tya ngn ben ashaari ye. thankz singgah :)

farique : he3.xpa2 nnt boleh tempah lagi after raya.

Cik tikah said...

sedapnya! :)

hafizulhakim said...

cik tikah : sedap2 resepi mat gebu nih.he3

mr.oren said...

1440?perghhhh.....gulung sambil berzikir bagus.hahaha

opss..ceramah pulak.lalalala~

hafizulhakim said...

oren : yup2.mak selalu pesan he3

Elih Japahar said...

Baju tu kalau pakai gi membeli belah agak2 ade blogger nmpak tegur tak?..sy dah bkenalan dgn blogger lain pasal tengok baju ni...hehe..

hafizulhakim said...

elih : InsyaAllah ada yang tegur.tp setakat ni sy pakai blom ada yang tegur.haha :)