29 September 2011

Attention Seeker

Dear readers,
Korang pernah tak berdepan dengan attention seeker? Mesti pernah kan. Masa mula2 memangla semuanya okay tapi kalau dah lama2 mesti korang rasa annoying bukan?.. Tapi dalam kes ni aq x rasa annoying bahkan aq rasa ia sesuatu yang unik. 



.I love the way this advertisement attract people's attention.

7 comments:

aimie amalina said...

suke jugak lahhhh!
hehehehee

Cik tikah said...

erm... attention seeker dri segi +ve or -ve ni yer? hehehe//

KuNanGKuNanG said...

i like...he3

Lelaki Ini said...

aku pun rasa unik!

hafizulhakim said...

aimie : suka kan.he3 :)

cik tikah : advertisement tu positive attention seeker r :)

along : likelikelike :)

lelaki ini : aq 1st time jumpa advertisement psycho cam ni.he3

Dayana Nasir said...

attention seekers yang kreatif memang akan senang dapat attention yang dicari. kan kan kan..

hafizulhakim said...

dayana : lagi unik lagi dpt perhatian. just like lady gaga :)