01 November 2011

GIVEAWAY : Novel Uda Dan Dara Untuk Dimenangi Hanya Dengan Slogan Anda Yang Paling Kreatif

Dear readers,,
Sape minat baca novel? Pada para peminat novel kat luar sana, korang bakal berpeluang memenangi Novel Uda dan Dara karya novelis terkenal Aisya Sofea secara percuma. * dah menang mesti r hadiah percuma :) Nak tau camna cara2 nak turut serta dan nak dapatkan novel ni, jom p tgk kat bawah ni.



Sebenarnya, ini adalah giveaway yang di anjurkan oleh blogger FakrulRoslan @ FR. Giveaway ni adalah giveaway yang pertama untuk menghargai2 follower2 beliau. Kalau korang nak beli novel tapi xtau nak pilih yang mana satu, aq cadangkan korang singgah blog FR ni dulu coz beliau memang buat review novel2 terkini. So korang bolehla decide nak beli yang mana satu kan. So untuk korang-korang yang nak sertai first giveaway by FakrulRoslan ni boleh la kunjungi blog beliau ----> www.fakrulroslan.com

Untung2 dapat novel free :)

1 comment: