18 November 2011

Rasa Mas - Jalan Jalan Cari Makan

Dear readers,
Entry kali ni nak share pasal Rasa Mas Seksyen 7, Shah Alam. Kali ni masih bersama hos anda dan blogger jemputan kesayangannya.*feeling kuar tv plak. haha. Thankz saudari Ainina Rasidan sebab teman g sana even hari hujan. <3 :) So sampai2 je tak ramai orang sangat. Restoran pun kecik je. Makanan kat sini best2 gak macam macam ada. Nasi lemak pun dah bermacam2 jenis, ada chicken chop, ayam panggang, sup bebola, otak2 dan banyak lagi. Serius banyak pilihan kalau makan kat sini. Harga mahal sikit r kot tp agak berbaloi :) So kitorang order nasi + chicken chop, pepsi, otak-otak, karipap ngn empingan ayam bersos thai.he3 cam banyak je. Sedap3! tp nasi dia sikit r.he3.



.Empingan ayam.


.Pernah jumpa telur dalam karipap?


Nasi + chicken chop ngn otak-otak x sempat plak amek gamba.he3. Part paling best bila Cik Ainina kasi hadiah :) yay! Tima kasih awak! 


So kalau korang nak try makan kat sini bolehla datang kat : 

Rasamas Shah Alam,
No 7G, Ground Floor,
Jalan Plumbum R7/R,
Pusat Komersial Seksyen 7,
40000 Shah Alam, Selangor.

Kalau korang nak tau menu apa lagi yang ada, bolehla singgah kat website RasaMas :

5 comments:

ainina rasidan said...

terima kasih juga belanja makan ayam, ayam, ayam hee

hafizulhakim said...

@ainina rasidan : samasama :) ayam goreng sedap!!

Woofer Storm said...

mcm sedap je ni...heheee

follow sini..

jom join contest sy...jom^^

Greyson Chance - Waiting Outside The Lines

Woofer Storm said...

http://www.wooferstorm.com/2011/11/contest-blogger-idol-by-achie-eyda.html

Syakir Rahman said...

pergh...terbaek!!!