29 December 2011

MyCat



Dear readers,
Entry kali ni nak citer pasal habit kucing plak. Minggu ni " study week " so dapatla aq balik umah.he3. Kucing kat umah ni tgh pregnant tp kali ni dia lain sikit. Suka sangat dok kat sebelah laptop bila aku online. Kalau kita dah bukak laptop nnt dia datang. Sebenarnya dia nak dok kat atas keyboard ni, tp byk kali x berjaya. Tapi hari ni dia berjaya dengan jayanya datang terus naik atas laptop then terus duduk. 


Buat-buat mengantuk la tu..

Fine. terus tido...

Dah dapat dok atas laptop xnak bangun plak tu. Bila nak angkat je terus mengiau then nak cakar tangan orang.haha. Degil ni. Kalau org tgh makan kat meja nnt dia datang cakar kat peha mintak makanan, b4 tu dah kasi makan sebenarnya. :) 



4 comments:

our yg kamoo knl.... said...

Saye kenal kucing ni...he...

Qamaruls said...

aku kalau dah malam2 pun sedap gak lentok atas laptop.
panas sesedap rase jekk

ainina rasidan said...

alahai, comelnya la

model baju korea said...

happy new year
salam kenal,,sukses yahh dengan postingan nya