01 December 2011

Ombak Rinduku - Hafiz feat Adira


Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya
Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisi ku

Tuhan aku tahu banyak dosa ku
Hanya ingat Kamu kala duka ku
Namun hanya Kamu yang mampu membuka
Pintu hatinya untuk cintaku

Malam kau bawalah rinduku
Untuk dirinya yang jauh dari ku
Agar dia tidak kesepian
Selalu rasa ada cinta agung

Hujan bawa air mata ku
Yang mengalir membasuh luka ku
Agar dia tahu ku terseksa
Tanpa cinta dia di hatiku

Hanya mampu terserah
Moga cahaya di penanti

Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya

Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisi ku

5 comments:

✿....rossa alina....✿ said...

takde kesempatan lagi nak tengok ombak rindu ni..baca novel pun takpernah gak..huhuhuhu

hafizulhakim said...

@✿....rossa alina....✿ jgn lupa tgk citer ni.best! :)

syieda ;) said...

orang cakap best betul cite ni. aisshh~ xsabar nih XD
sape tulis novel ni ek?

hafizulhakim said...

@syieda ;) : betul tu.rugi klu x tgk citer ni. fauziah ashaari yg tulis novel ombak rindu tu.

aLeXa iXora said...

suka lagu ni..
sbb ni la 1st time tgk wayang bersama si dia..
dan 1st time lepak kat pantai same2 dgn dia..lagu kenangan ni.. ^^

<3