26 November 2013

Virtual Piano - Piano Alam Maya

Salam readers :)

Dah lama tak update blog ni. Hari ni aq nak cerita pasal Virtual Piano. Rasanya semua orang dah tau kot pasal virtual piano ni. Kalau x cukup bajet nak beli piano or keyboard, korang bolehla main piano online ni. Senang je, xyah download pun. Just click website virtualpiano.net. Kat sini korang boleh explore sendiri bakat korang. Boleh gak kalau nak record apa yang korang main n lagi satu sheet music lagu2 famous pun ada based on huruf kat laptop korang. So pasni taula main virtual piano ni. Aq pun ada la buat cover lagu guna website ni. Enjoy! 


Tetap Menantimu by Nomad


Uh Dduk Ha Jyo - OST Tree In Heaven


Hanya Aku by Hyper Act

4 comments:

ainina rasidan said...

wah, hebat la hafizulhakim :)

hafizulhakim said...

hehe biasa je. tima kasih :)

Kekaishi SA said...

assalamualaikum..... saya nk minx tlong sikit... boleh x watkan sheet utk lagu My Heart - Irwansyah & Acha dan lagu Kiroro MiraE

Maryah Azhar said...

salam... nak key dia.. ade tak..?